3x de elektrische kabeltreklier voor Baas B.V. ????

We zijn verheugd om te horen dat onze elektrische kabeltreklieren een waardevolle toevoeging zijn aan jullie operaties. Door te kiezen voor emissievrije en efficiënte apparatuur, draagt Baas BV bij aan een groener milieu en toont het een toewijding aan duurzaamheid.

Onze elektrische kabeltreklieren, zoals de TL3022 DRE, bieden Baas BV tal van voordelen:

Met een maximale trekkracht van 20 - 30 kN (2000-3000 kg) en een capaciteit van 3 ton, kunnen ze moeiteloos kabels installeren zonder concessies te doen aan prestaties. Dankzij de krachtige batterijen (BMW technologie) kunnen ze gemakkelijk een werkdag aan, terwijl het opladen kan plaatsvinden via het normale lichtnet, krachtstroom of autoladers. Dit maakt ze niet alleen geschikt voor binnen gebruik, maar ook uiterst veelzijdig.

Bovendien zijn onze kabeltreklieren ontworpen met het oog op veiligheid en efficiëntie. Het compacte ontwerp en het lichte gewicht zorgen ervoor dat ze gemakkelijk kunnen worden gebruikt in kleine ruimtes, terwijl het dubbele kaapstand-systeem een constante trekkracht en snelheid biedt. Met automatische invoer en opslag van de kabel, verstelbare begrenzer voor overbelasting en een omkeerstand voor veilig afrollen, bieden onze kabeltreklieren de perfecte combinatie van efficiëntie en veiligheid.

Door te kiezen voor onze elektrische kabeltreklieren draagt Baas B.V. niet alleen bij aan een efficiëntere werkplek, maar ook aan een schonere omgeving voor toekomstige generaties. Het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzame praktijken is een stap in de goede richting voor een groener en gezonder milieu.

Nogmaals hartelijk dank voor de opdracht. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

HMS Machines - Cable equipment for professionals.